Wij zijn niet in één box te vangen

MR Kamp Machines - een technische dienst/ondersteunend bedrijf op het gebied van techniek.

 

Allround technische ondersteuning in reparaties, storingen en nieuwbouw met een 'no-nonsense' aanpak. Marcel Kamp, een machine-/techniekman in hart & nieren, is de drijvende kracht achter MR Kamp Machines. Samen met ons team gaan wij graag uitdagingen aan om tot een oplossing te komen. Dit kan variëren van storingen tot mig-/tiglassen aan staal, RVS of aluminium & bijbehorende tekenwerken in het Solid Works programma. 

 

Zoals modificaties bedenken en/of uitvoeren, waaronder hydrauliek, pneumatiek en besturingen zijn geen onbekende. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn divers door middel van de verschillende machines die beschikbaar zijn. Zoals freesbanken, draaibanken, zaagmachines, taparm, boormachines, chemisch zwartset, persen enzovoorts.

 

De storingen aan productiemachines en handgereedschappen worden op locatie, of in de werkplaats verholpen.

 

Wij zijn een bedrijf dat diverse bedrijven al voorziet van uren en materialen. Zo denken we ook graag met u mee voor oplossingen en 'out-of-the-box' denken. Daar ligt onze kracht!

 

Ik, Marcel, werk met mijn team van ingenieurs, waaronder twee allround monteurs, één monteur, twee parttimers en waar nodig ook ZZP'ers. Ook is er een rekenkundig ingenieur/tekenaar binnet het bedrijf en is er ruimte voor stagiaires. Deze kunnen dan ook technische diensten ondersteunen.

 

Wij zijn zeer geïnteresseerd in alles wat maar met techniek te maken heeft. Het regelen van mensen en onderhoud is voor ons dan ook geen enkel probleem!

 

Wij werken volgens VCA en zijn sinds 20 september 2018 ook een erkend leerbedrijf. Onze eigen werkplaats van 400m2 staat in Wijthmen, in het oude Ecoloar pand.

 

Wij kijken er naar uit om samen met u te werken, voor welke technische opdracht dan ook!